Güvenlik için hepsini yapın, Güvenli bir dünya için!
Tel:+86-0790-6000119 | E-mail: info@aerosolfire.com
EnglishAfrikaansالعربيةবাংলাDanskSuomiFrançaisDeutschעבריתMagyarBahasa IndonesiaItaliano한국어Bahasa MelayuPortuguêsEspañolTürkçeاردوTiếng Việt
 Çeviri Düzenleme

SSS

" SSS

SSS SIKLIK SORULAN SORULAR

01. Sadece aerosol ürünleri mi üretiyorsunuz??
Cevap: Biz üretici fabrika üretimi mini tip, duvara monte tip, yerde duran tip ve taşınabilir tipte aerosol yangın söndürücü veya sistemleri, ayrıca, FM200 yangın söndürme sistemleri de üretmekteyiz., Süper ince ABC kuru kimyevi tozlu yangın söndürme sistemi, yangın algılama tüpü yangından korunma sistemi ve aksesuarları.

02. Şu anda ana pazarınız nedir?
Cevap: Şu anda ana pazarımız Asya, Güney Amerika, Afrika, Bazı Avrupa ülkeleri, Orta Doğu, Amerika ve Rusya hariç.

03. Ürünlerinizin teslim süresi nedir?
Cevap: örnek için: 3 üretmek için günler, ve 5 için 7 günler ekspres veya hava yoluyla; toplu sipariş için: 5 için 7 üretmek için günler, ve 5 için 7 günler ekspres veya hava yoluyla, 10 için 30 deniz yoluyla günler.

04. Sizinle işbirliği yaparsak, kendi markamıza sahip olabilir miyiz?
Cevap: Evet kendi markanıza sahip olabilirsiniz, OEM / ODM / Etiketleme hizmeti veriyoruz, OEM / ODM / Etiketleme hizmeti için MOQ için gereksinimimiz var, Sizinle MOQ miktarı hakkında görüşebiliriz.

05. R var mı&Şirketinizdeki D departmanı?
Cevap: Evet bizde R var&D departmanı ile 15 Personel, Gerekirse özel gereksinime göre yeni ürünler tasarlayabiliriz.

06. Firmanızın ürün kalite kontrolü nasıl??
Cevap: Üzerinde özel bir kalite kontrol departmanımız var. 20 personel. Her hammadde üzerinde sıkı testler yapıyoruz, işlem, ve bitmiş ürün, ve ürün yeterlilik oranımız ulaşıyor 99.9%.

07. Satış sonrası servisinize ne dersiniz??
Cevap: Ücretsiz değiştirme hizmeti sunuyoruz, Kusurlu kargo veya malları bulursanız, size ürünlerimizi nasıl çalıştıracağınızı ve kuracağınızı öğretebiliriz. Ürünün içinde kalite sorunları varsa 2 yıl, ve ücretsiz olarak değiştireceğiz.

08. Ne tür ödemeleri kabul ediyorsunuz?
Cevap: T / T ödemesini kabul ediyoruz, Bakışta B / L, D / P, D / A, PayPal, Batı Birliği, Emanet vb..

09. Teklifin geçerlilik süresi nedir, ya teklif süresi uzun olan büyük bir projeyse?
Cevap: 60 günler, uzun teklif verme süresine sahip büyük proje için, teklif geçerlilik süremiz son olabilir 12 aylar.

10. EXW ile teklif edebilir misin, FOB, CIF, CFR fiyatı?
Cevap: Tüm EXW, FOB, CFR veya CIF fiyatı mevcut. Ama çoğunlukla FOB fiyatı ile teklif veriyoruz, nakliye masrafı ve / veya sigorta eklememiz gerekirse, bunları gerçek kargo hacmi ve kargo ağırlığına göre ekleyebiliriz.

11. Bize bazı örnekler verebilir misiniz? Numunenin gönderilmesi genellikle ne kadar sürer??
Cevap: Şirket politikamıza göre, numuneler ücretli ve ödenebilir, çünkü ürünlerimiz yüksek değere sahip, her ürünün yüksek üretim maliyeti ve yüksek malzeme maliyeti vardır, ayrıca her ay onlar için makul bir maaş ödemek zorundayız.
Ödenecek örneklerle sunabileceğimiz anlayışınız için teşekkür ederiz., ancak ücretsiz örnekler değil.
Numune teslim süresi genellikle 7 için 10 sipariş verdikten sonraki günler.

12. Ürünleriniz Üçüncü Taraf test ve denetimini destekliyor mu?, SGS gibi?
Cevap: Elbette, herhangi bir üçüncü taraf şirketin test ve sertifikasyonunu destekliyoruz, Fabrikayı denetlemek için SGS ve TUV gibi profesyonel sertifikasyon ve test kurumlarını memnuniyetle karşılıyoruz.

13. Aerosol yangın söndürme sistemleri Tehlikeli Kargo mu??
Cevap: Evet tehlikeli kargo sınıfı 9, Bir 3178, bu nedenle deniz taşımacılığı veya hava taşımacılığı, ortak bir kargodan çok daha yüksek olacaktır..

14. Yoğunlaştırılmış aerosol yangın söndürme sistemi için paketleme yöntemi nedir?
Cevap: Beş kat kahverengi kraft kağıt karton kutu gereklidir, Kutunun dışına tehlikeli madde seviye etiketi yapıştırılması gerekmektedir., Diğer ürünlerle çarpışmayı önlemek için tüm ürünleri ahşap kutularda paketlemek en iyisidir..

15. Ürününüzün H.S Kodu nedir??
Cevap: ürünlerimiz yangın söndürücüdür, yeni bir tür yangın söndürme sistemidir, bu yüzden uluslararası H.S kodu 84.24.10.

16. İhraç ettiğiniz ürünlerin ambalajı nedir??
Cevap: Hava kargo ve ekspres teslimat yoluyla ihraç ettiğimiz ürünler Poly Long ve yüksek kaliteli karton kutularda paketlenmektedir.; Deniz yoluyla ihraç edilen ürünlerde de fümigasyon yapılmayan ahşap kutular kullanıyoruz., Polylon ve karton kutulara ek olarak.

17. Ne tür sertifikalarınız ve onaylarınız var??
Cevap: Aerosol söndürme sistemlerimiz için bazı yüksek kalite sertifikaları aldık, ancak ticari sırların rakiplere ifşa edilmemesi için, bunları burada açıklamak doğru değil. Sertifikalar hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, lütfen satış personelimize özel olarak bilgi gönderin.

18. Ürünleriniz için minimum sipariş miktarı ve teslimat süresi nedir??
Cevap: Minimum Sipariş Adedi farklı ürün kapasitesine göre belirlenir, küçük kapasiteli biri için, Minimum Sipariş Adedi 100 adet, ve büyük kapasiteli bir tane için, Minimum Sipariş Adedi 10 adet; Teslim süresi açısından, genellikle alır 15 için 30 deniz yoluyla günler, ve 7 için 10 gün hava veya ekspres yoluyla.

19. Teklif için hangi bilgileri sağlamam gerekiyor?? ürün teklif sayfanız var mı?
Cevap: Alıntı yapmadan önce, proje adını vermeniz gerekiyor, savunma alanı büyüklüğü, veya korunan nesnenin boyutu, ve miktarları; Üstelik, wMüşterilere kör teklifler sunmayacağız, ancak gerçek ihtiyaçlara ve projelere göre en uygun fiyatları teklif edeceğiz.

20. Ürünü satın aldıktan sonra, Bu ürünün kurulumunu öğrenebilir miyiz?
Cevap: Sahibiz YÜKLEME REHBERİ senin için, ona başvurduktan sonra nasıl kurulacağını bileceksiniz, bu ürünün kurulumu çok kolaydır, sadece bir KENDİNİZİ YAPIN ürünü.
Kurulum kılavuzundan tam olarak anlamadıysanız, o zaman yardım için bizimle iletişime geçin.

21. Size bir soruşturma gönderdik, ancak henüz herhangi bir yanıt alamadım, Sorun nedir?
Cevap: Genellikle sorularınıza yanıt veriyoruz 24 saat, Yanıt alınmazsa, genellikle aşağıdaki nedenler vardır: 1. Sorgu başarıyla gönderilmediyse, lütfen sabırlı olun ve tekrar gönderin; 2. E-posta spam e-postaya atılmışsa, lütfen e-postamızı beyaz listeye ekleyin veya bize farklı bir e-posta yoluyla mesaj gönderin.

22. Firmamızın sıklıkla çizimli fiyat teklifi gerektiren büyük projeleri bulunmaktadır., alıntı yaparken bize yangından korunma tasarım çizimleri sağlayabilir misiniz??
Cevap: Elbette, üretici olduğumuz için, özel çizim departmanımız var, yangın söndürme sistemi çizimlerini tasarlamanıza ve optimize etmenize yardımcı olabilir. ve çizimlere dayanarak, Size doğru fiyatları sağlayabiliriz.

23. Şirketinizin distribütörü nasıl olunur?? avantajlar ve başvuru koşulları nelerdir?
Cevap:Acentelik anlaşmalarını müzakere etmek için ortaklarımızı memnuniyetle karşılıyoruz. Ortak temsilci ilişkisi için, size bir yetki mektubu imzaladığımız sürece, ürünlerimizi bölgenizde görebilirsiniz; Özel distribütör ortaklığı için, genellikle bizimle çalışmış ve belirli sayıda satış görevini tamamlamış müşterilere ihtiyaç duyarız. Satış görevlerinin belirli miktarı farklı bölge ve ülkelere bağlıdır.

Daha fazla soru veya iş görüşmesi için lütfen doğrudan şu adresten servis ekibimizle iletişime geçin: info@aersolfire.com

  • Bize Ulaşın

    +86-0790-6000119
    info@aerosolfire.com
    86-0790-6000119
    james_hong8686
  • Paylaş